Parchetul a deschis dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala, in urma incendiului de la azilul de batrani din Capitala

30.09.2017- Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a început urmărirea penală „in rem” cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, după ce o persoană a murit şi alte 19 au fost transportate la spital, în urma incendiului de la un azil de bătrâni.
Persoana care a murit a fost dusă la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru a i se face necropsia”, anunţă Poliţia Capitalei.„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri efectuează cercetări cu privire la modalitatea de desfăşurare a activităţii în centrul de cazare pentru persoane vârstnice situat pe str. Păcală, sector 3. Cu privire la persoana decedată în timpul incendiului, s-a dispus ridicarea cadavrului şi transportarea la Institutul Naţional de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, conform sursei citate.
Echipe din cadrul Poliţiei Capitalei s-au deplasat la cele şase unităţi spitaliceşti unde au fost transportate persoanele evacuate pentru identificarea acestora, cât şi pentru anunţarea familiilor.