Ne trebuie:
4 gulii
2 morcovi
1 dovlecel
3 cepe
1 lingura de faina
1 ceasca de smantana vegetala
2 rosii
Patrunjel si marar verde
Sare
Se curata zarzavatul, se spala, se taie in bucati de marime potrivita si se pune la fiert intr-un vas cu apa cat sa treaca peste el. Dupa ce s-a fiert, se mixeaza in blender, sau se da prin sita impreuna cu rosiile oparite. Piureul obtinut se mai fierbe cateva minute. Se adauga smantana amestecata cu faina si verdeata. Dupa ce este pusa crema in farfurie, se adauga crutoanele.
Pofta buna!
4 gulii
2 morcovi
1 dovlecel
3 cepe
1 lingura de faina
1 ceasca de smantana vegetala
2 rosii
Patrunjel si marar verde
Sare
Se curata zarzavatul, se spala, se taie in bucati de marime potrivita si se pune la fiert intr-un vas cu apa cat sa treaca peste el. Dupa ce s-a fiert, se mixeaza in blender, sau se da prin sita impreuna cu rosiile oparite. Piureul obtinut se mai fierbe cateva minute. Se adauga smantana amestecata cu faina si verdeata. Dupa ce este pusa crema in farfurie, se adauga crutoanele.
Pofta buna!