Se pregateste cu urmatoarele ingrediente:
1 conopida si 2 broccoli desfacuti in buchetele
1 ceapa taiata felii subtiri
3 catei de usturoi razuiti
1/2 cana de unt de susan
1/2 cana de apa
1/4 cana de sos de soia
rozmarin
1 ardei rosu taiat felii
Se calesc, in putina apa, ceapa si usturoiul. Se adauga untul de susan, restul apei, sosul de soia si rozmarinul, se amesteca si se lasa impreuna pana dau un clocot. Apoi se stinge focul. Se fierb la abur conopida, brocolli si ardeiul. Se asaza pe un platou, broccoli in centru, apoi se formeaza un cerc de conopida si se termina cu un rand de ardei. Cand toate sunt asezate, se toarna deasupra sosul.
Arata minunat acest platou. Designul si aromele emanate il fac irezistibil. Oaspetii dvs vor fi impresionati de gustul unic al acestui aperitiv.
Pofta buna!