Ploi, ninsori și vânt puternic până Sâmbătă seara, în cea mai mare parte a tării. 11 judete sunt sub avertizare Cod galben

21.11.2020 - Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori și vânt puternic, valabilă în 11 județe din țară, până sâmbătă la ora 14.00. Cea mai mare parte a ţării este vizată de o informare meteo de ploi, ninsori şi vânt puternic începând de vineri după-amiaza până Sâmbătă seara, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
Potrivit ANM, sunt vizate județele Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Argeș și Dâmbovița. În aceste zone se vor semnala ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului în zona montană.
În cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și Meridionali va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus local va fi consistent. Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă și în prima parte a zilei de sâmbătă în sudul și sud-vestul Transilvaniei, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.