O reteta ruseasca: coltunasi din cartofi

Am cautat o reteta ruseasca si m-am oprit la coltunasi cu cartofi. 
Doar cateva ingrediente ne trebuie pentru a avea maine, la pranz, coltunasi.
450 g faina
praf de copt
apa
1 kg de cartofi
3 cepe
marar
piper
sare
Pentru pregatirea aluatului trebuie sa cernem faina intr-un bol, adaugam sare, praf de copt, apa si amestecam. Trebuie sa obtinem un aluat mai tare. Cartofii ii curatam si ii punem la fiert; dupa ce au fiert ii pasam bine, adaugam ceapa rumenita in prealabil, adaugam sare, marar tocat si piper negru.
Intindem din aluat o fasie mare si cu o cana formam niste cerculete in care punem cartofii si apoi lipim capetele. Intr-o oala punem la fiert apa, dupa care adaugam coltunasii lipiti, ii lasam cam 30 de minute. Ii scoatem din apa, ii asezam pe platou si ii ornam cu smantana vegetala, marar si daca vreti si putin turmeric. Acesta le va da coltunosilor o aroma de vis! 
Pofta buna!

O reteta culinara pregatita de catre Dorelia Pironea