Pentru maine va propun sa ne lasam ispititi de savoarea pastelor italienesti.
Haideti sa ne bucuram de o reteta cu urmatoarele ingrediente:
200 g de paste
300 g de rosii cherry
3 catei de usturoi
ulei de masline cca 3 linguri
6-7 frunze de busuioc
piper dupa gust
Fierbem pastele in apa cu sare, al dente, cum spun italienii.
Punem o tigaie la incins pe foc si adaugam uleiul de masline. Zdrobim putin usturoiul necuratat de coaja si il adaugam inauntru. Il lasam acolo cat sa se aromatizeze uleiul, iar cand devine usor maroniu, il scoatem.
Adaugam rosiile taiate si le calim. Toacam busuiocul si il punem impreuna cu sarea, cu piperul si cu un polonic din apa in care au fiert pastele, peste rosiile din tigaie. Odata ce-au fiert rosiile luam tigaia de pe foc si punem sosul peste paste. Le amestecam si le savuram calde. Sunt delicioase de neinchipuit!
Pofta buna!
Cu drag, a dumneavoastra Dorelia Pironea!
Haideti sa ne bucuram de o reteta cu urmatoarele ingrediente:
200 g de paste
300 g de rosii cherry
3 catei de usturoi
ulei de masline cca 3 linguri
6-7 frunze de busuioc
piper dupa gust
Fierbem pastele in apa cu sare, al dente, cum spun italienii.
Punem o tigaie la incins pe foc si adaugam uleiul de masline. Zdrobim putin usturoiul necuratat de coaja si il adaugam inauntru. Il lasam acolo cat sa se aromatizeze uleiul, iar cand devine usor maroniu, il scoatem.
Adaugam rosiile taiate si le calim. Toacam busuiocul si il punem impreuna cu sarea, cu piperul si cu un polonic din apa in care au fiert pastele, peste rosiile din tigaie. Odata ce-au fiert rosiile luam tigaia de pe foc si punem sosul peste paste. Le amestecam si le savuram calde. Sunt delicioase de neinchipuit!
Pofta buna!
Cu drag, a dumneavoastra Dorelia Pironea!