Vedeta retetei noastre cu aceasta ocazie este arpacasul, pe care il vom combina cu legume.
Haideti sa vedem care este lista ingredientelor:
200 g arpacas
1,2 l apa
1 fir de praz
3 cepe
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1/4 telina
un pastarnac mic
4 lg de ulei
3 lg de porumb fiert
Se curata morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul si ceapa, se spala se taie cuburi si se pun la fiert cu putina apa si sare. Se curata prazul si se taie rondele, se adauga peste zarzavat la fiert si se lasa 15 minute sa fiarba. Se adauga arpacasul si restul de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic, pana se inmoaie arpacasul. Se ia de pe foc si se adauga porumbul fiert si uleiul.
Haideti sa vedem care este lista ingredientelor:
200 g arpacas
1,2 l apa
1 fir de praz
3 cepe
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1/4 telina
un pastarnac mic
4 lg de ulei
3 lg de porumb fiert
Se curata morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul si ceapa, se spala se taie cuburi si se pun la fiert cu putina apa si sare. Se curata prazul si se taie rondele, se adauga peste zarzavat la fiert si se lasa 15 minute sa fiarba. Se adauga arpacasul si restul de apa si se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic, pana se inmoaie arpacasul. Se ia de pe foc si se adauga porumbul fiert si uleiul.
Foamea se trateaza cu intelepciune.
Alegeti variantele cele mai potrivite pentru a avea un timp cat mai indelungat implinirea nutritiva.
Pofta buna!
O reteta culinara prezentata de catre Dorelia Pironea in cadrul programelor Radio Vocea Sperantei
Alegeti variantele cele mai potrivite pentru a avea un timp cat mai indelungat implinirea nutritiva.
Pofta buna!
O reteta culinara prezentata de catre Dorelia Pironea in cadrul programelor Radio Vocea Sperantei