Prefectul Capitalei, depistat pozitiv la coronavirus. Traian Berbeceanu a făcut testul la cerere și s-a izolat la domiciliu

01.12.2020 - Prefectul Capitalei a anunțat pe o rețea de socializare că a fost infectat cu noul coronavirus. El a făcut testul la cerere, după ce mai mulți colegi au fost depistați pozitiv. Starea sa de sănătate este bună.
"Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome, iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune", a scris pe Facebook Traian Berbeceanu.
El a precizat că a respectat regulile de distanțare fizică și a purtat mereu mască de protecție. "Și totuși m-am contaminat. Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii", a subliniat Berbeceanu.
Prefectul Capitalei s-a testat la cerere, după ce mai mulți angajați ai instituției au avut rezultate pozitive.
"Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali", a dat asigurări Berbeceanu.
El le-a mulțumit colegilor pentru dedicare și implicare și a transmis că în curând se va alătura echipei.
"Purtați mască, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile!", a mai transmis prefectul.