Premierul Florin Cîtu a lansat campania de informare pentru vaccinare: 11 spoturi video emotionante pentru a convinge cetățenii să se imunizeze

28.05.2021 - Premierul Florin Cîțu a lansat campania de informare pentru vaccinare, sub titlul „Ce conține vaccinul?”. Premierul apare într-un scurt video în care încurajează vaccinare. Spotul va fi publicat doar pe facebook, spune Cîțu. Campania conține 11 spoturi ce vor fi difuzate în mass-media într-o campanie de informare publică, fără bani de la Guvern.
„Această campanie are o temă pe care am promovat-o și până acum: împreună învingem pandemia. Astăzi introducem un element nou – întrebarea Ce conține vaccinul? Nu e o întrebare directă despre elemente chimice, ingrediente, ci mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul și cum ne ajută să revenim la normalitate. Încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor, ce vă lipsește. Revenirea la viața dinainte de pandemie este obiectivul tuturor românilor și atunci trebuie să ne vaccinăm, mai simplu de atât nu se poate. Am încredere că putem și vom învinge doar împreună”, a afirmat Florin Cîțu.
Acesta a precizat că în cadrul campaniei au fost realizate 11 spoturi care vor fi difuzate în mass-media: 3 generale care arată de ce ne e dor și alte 7 spoturi pe public țintă. „Sunt spoturi care au fost făcute pentru a ne putea regăsi în ele fiecare dintre noi”, a adăugat premierul.
Florin Cîțu a precizat că spoturile au fost realizate fără costuri din partea Guvernului și vor fi difuzate tot fără a fi plătite fonduri, pentru că fac parte dintr-o campanie de informare de interes public.
Însuși premierul apare într-unul din spoturile video și îi încurajează și pe miniștrii săi să se filmeze pentru a încuraja oamenii să se vaccineze.