Daca e indicat sa mancam la micul dejun ca un rege, atunci Quiche vegan cu ardei sa fie.
Quicheul acesta va fi fara crusta si se pregateste din:
250g tofu cu marar
2 morcovi, dati pe razatoarea mica
1 ceapa, maruntita
3 catei de usturoi, pisati
~250g felii de ardei gras
½ cana faina
½ cana lapte de soia
1 Lingura tarate de psyllium
2 Linguri fulgi de drojdie
½ lingurita bicarbonat de sodiu
marar, maruntit
sare si piper macinat
ulei
Puneti, in robotul de bucatarie, toful, laptele de soia, bicarbonatul de sodiu, faina si taratele de psyllium . Procesati-le pana devin o pasta fina. Puneti compozitia intr-un bol. Adaugati restul ingredientelor, exceptand ardeii. Ungeti o tava rotunda cu putin ulei. Puneti compozitia in forma. Adauga feliile de ardei gras pe deasupra. Puneti quiche-ul la cuptor la 180C pentru cca 30 de minute. Asteptati. Luati o manusa de bucatarie si trageti tava din cuptor. Asa-i ca miroase si arata delicios?
Pofta buna!
O reteta preparata de Dorelia Pironea