Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, catre Capitala

02.07.2017- Traficul este aglomerat pe sensul dinspre munte spre Bucureşti. Maşinile se deplasează cu o viteză medie de 20 de kilometri pe oră, pe DN 1 – Valea Prahovei.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Capitală, se circulă îngreunat pe DN1, în zona staţiunii Buşteni, cu o viteză medie de aproximativ 20 de kilometri pe oră.
Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii le recomandă şoferilor care se întorc de la munte să folosească rutele ocolitoare dinspre Braşov: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti şi din zona Bran – Moieciu: DN73 – DN72A – DN71 – DN7, respectiv traseul: Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoeneşti – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN 71 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti.
Totodată, şoferii sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.