Trafic rutier restricţionat şi linii de autobuze deviate în Capitală pentru un tobogan cu apă în lungime de 300 de metri

Potrivit unui comunicat de presă emis, joi, de RATB, traficul rutier va fi restricţionat pe Calea 13 Septembrie, pe sensul Piaţa Arsenalului – Bulevardul Libertăţii, de vineri până luni la ora 23.00, cu ocazia evenimentului "Bucharest City Wave", motiv pentru care liniile de autobuze 136 şi N121 vor avea traseele modificate în acest interval.
"Linia 136 va funcţiona pe traseul de bază între terminalele "C.E.T. Vest Militari" şi "Piaţa Arsenalului" (intersecţia Calea 13 Septembrie – Strada Izvor), apoi pe un traseu modificat pe Strada Izvor, Bulevardul B. P. Haşdeu, Splaiul independenţei, până la terminalul "Pod Izvor". Celălalt sens nu se modifică.
Linia de noapte N121 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul "Zeţari" şi "Piaţa Arsenalului" (intersecţia Calea 13 Septembrie – Strada Izvor), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Strada Izvor, bulevardul B. P. Haşdeu, Pod Haşdeu, Splaiul Independenţei, până la Piaţa Unirii", se arată în comunicat.