Traficul aerian pe aeroporturile Capitalei se desfăşoară normal, anunță Compania Natională de Aeroporturi Bucureşti

26.11.2023 - Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că traficul aerian pe aeroporturile Capitalei se desfăşoară normal duminică şi că se intervine constant cu utilajele proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii bune de operare, transmite News.ro.
”Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor. Aeronavele aterizează şi decolează în siguranţă. Nicio cursă nu este anulată din motive meteo, şi nu se înregistrează întârzieri, cu excepţia celor generate de necesitatea degivrării aeronavei (la decolare), care se efectuează după îmbarcarea pasagerilor”, transmite CNAB.
Pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.
Se intervine constant cu utilajele proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii bune de operare.
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii că face toate eforturile necesare pentru derularea în în siguranţă şi securitate a tuturor operaţiunilor de pe aeroporturile pe care le gestionează.

sursa: G4Media