24.04.2023 - Pe litoral abia de acum încolo se vor deschide restaurantele și terasele din stațiuni. Conform Ordinului ANPC, patronii vor trebui să fac meniul cu preparate in care să treacă aportul caloric, aditivii, numărul de E-uri, informații suplimentare.
Pentru a afla cum trebuie să procedeze exact, agenții economici i-au chemat la discuții lămuritoare pe reprezentanții ANPC.
Turistul trebuie să primească meniuri detaliate, astfel încât să știe exact ce mănâncă, a precizat președintele ANPC, Horia Constantinescu:
„De la 1 mai, așa cum am promis, vom aplica sancțiuni gradual, iar in cazul în care măsurile nu sunt respectate și lucrurile se dovedesc a fi rău intenționate luăm în calcul inclusiv inchiderea defintivă a operatorului economic”.
Horia Constantinescu i-a indemânat pe turiști să facă sesizări la ANPC dacă vor fi nemulțumiți.
Pentru a afla cum trebuie să procedeze exact, agenții economici i-au chemat la discuții lămuritoare pe reprezentanții ANPC.
Turistul trebuie să primească meniuri detaliate, astfel încât să știe exact ce mănâncă, a precizat președintele ANPC, Horia Constantinescu:
„De la 1 mai, așa cum am promis, vom aplica sancțiuni gradual, iar in cazul în care măsurile nu sunt respectate și lucrurile se dovedesc a fi rău intenționate luăm în calcul inclusiv inchiderea defintivă a operatorului economic”.
Horia Constantinescu i-a indemânat pe turiști să facă sesizări la ANPC dacă vor fi nemulțumiți.