Un pranz hranitor cu legume la tigaie

Astazi vom invata sa facem cele mai bune legume la tigaie.
Cu tehnicile de gatit potrivite si ingrediente proaspete, rezulta cea mai gustoasa mancare.
Ingredientele pe care le vom folosi sunt:
3 catei de usturoi
ghimbir proaspat
200-300g legume de toate felurile:  ardei, sparanghel, broccoli, morcovi - orice gasiti mai proaspat la piata
ulei de masline
sare
sos de soia
Curata usturoiul si ghimbirul si marunteste-le.  Spala si curata legumele si taie-le in bucati mari, tinand cont de timpul de preparare al fiecareia. De exemplu, taie morcovii in bucati mai mici ca sa se gateasca in acelasi timp cu ardeii, de exemplu.
Pune ulei in tigaie . Caleste usturoiul si ghimbirul, apoi adauga legumele. Incepe cu cele mai mari - ardei, broccoli, morcovi.
Pune sare si piper si amesteca.
Nu acoperi tigaia.
La sfarsit adauga cateva linguri de sos de soia. Amesteca un minut apoi bucura-te de aceasta garnitură, foarte sanatoasa, plina de culoare si de vitamine!
Pofta buna!

O reteta culinara preparata si testata de catre Dorelia Pironea