Usor de tot: morcovi la cuptor

Ingrediente:
1 kg de morcovi
2 linguri de ulei de masline 
1 lingura de otet balsamic (de preferinta de sofran)
condimente asezonate: busuioc uscat, cibru uscat, tarhon uscat
Morcovii se spala bine, se razuiesc de coaja initiala si daca sunt mai grosi se taie in felii. Daca sunt subtiri, ii lasam asa. 
Punem in tava hartie de copt. Asezam morcovii in tava si apoi ii stropim cu uleiul de masline si cu otetul balsamic.
Asezonam cu busuioc, cimbru, tarhon si un praf de sare.
Punem tava in cuptorul preincalzit, la 200 grade pentru aproximativ 15 minute. In acest timp verificam daca s-au rumenit. 
Dupa ce am constatat ca s-au rumenit pe o parte, ii intoarcem pe cealalta parte si ii lasam in cuptor inca aproximativ 15 minute. 
Vor fi deliciosi, crocanti si sanatosi!
Pofta buna!