Zeci de copii şi părinti, abandonati în furtună, lângă clădirea încuiată a Grădinii Zoologice din Reşita

14.06.2019 - Primăria Reşiţa a informat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că directorul Grădinii Zoologice, Gabriel Stănucă, şi-a dat demisia din funcţie, în urma unui incident petrecut miercuri, cu ocazia desfăşurării festivităţii de sfârşit de an şcolar al unei clase pregătitoare. Concret, zeci de elevi, părinţi şi profesori au fost nevoiţi să stea în ploaie, timp de peste o oră, în timpul serbării, pentru că nimeni nu avea cheia pentru a descuia clădirile administrative, în care să se poată adăposti.
„Primăria Municipiului Reşiţa îşi exprimă regretul faţă de situaţia creată în data de 12 iunie 2019 la Grădina Zoologică prof. „Ioan Crişan“, cu ocazia desfăşurării festivităţii de sfârşit de an şcolar a clasei pregătitoare din cadrul Colegiului Naţional „Traian Lalescu“. Totodată, municipalitatea îşi cere scuze public copiilor, părinţilor şi tuturor celor care au luat parte la eveniment şi ia act de demisia domnului Gabriel Stănucă, şef-serviciu în cadrul Serviciului pentru Administrarea Grădinii Zoologice prof. „Ioan Crişan“. Sperăm ca acest incident nefericit să nu umbrească activitatea şi eforturile Primăriei Reşiţa în administrarea Grădinii Zoologice prof. <Ioan Crişan>”, a arătat Primăria Reşiţa.
Incidentul a fost făcut public de mai mulţi părinţi ai elevilor, pe Facebook. Un părinte a scris, pe reţeaua de socializare, că în total au fost nevoiţi să stea în aer liber, în timpul furtunii, aproximativ 70 de persoane.