STIRI

Descoperire uluitoare. Mintea continuă să funcționeze și după ce inima încetează să mai bată

23.10.2017- Mulți dintre pacienții care au participat la studiu au povestit că au fost conștienți de ce se întâmplă în jurul lor și au auzit conversațiile, chiar și după ce au fost declarați morți. Declarațiile pacienților au fost mai apoi verificate cu ajutorul medicilor și asistentelor prezente în salon.
Decesul ...

[Citeste toata stirea]


Hainele din cauza carora putem face cancer

23.10.2017- O pereche de pantaloni sau blugi prea strâmți crește presiunea în partea inferioară a abdomenului, ceea ce determină migrarea acidului gastric spre esofag, provocând arsuri la stomac. Cu timpul, aceasta poate duce la inflamații, ulcer și chiar la cancer esofagian, avertizează Richard Bricknell, directorul Bristol Physiotherapy Clinic, după cum ...

[Citeste toata stirea]


ANPC a amendat 15 banci

23.10.2017- Controlul la cele 15 bănci a fost făcut în perioada 28 august-6 octombrie şi a vizat respectarea prevederilor legale privind modalităţile sau mijloacele de desfăşurare a activităţilor de publicitate.
Cele 15 bănci sunt: Raiffeisen Bank, Piraeus BANK, BCR, Bancpost, UNICREDIT, Credit Europe, CEC BANK, OTP BANK, BRD, GARANTI BANK, ALPHA BANK, ING, LIBRA INTERNET BANK, Banca Transilvania şi Leumi Bank.
În ...

[Citeste toata stirea]